Miért pont a PMW?

A PMW Hungária Kft. immár 20 éve elkötelezett az értékteremtés és a minőségi szolgáltatások nyújtása iránt az innovatív marketing kommunikáció és a reklám eszközök, POS – Point of Sale anyagok gyártásában, a tervezéstől a kivitelezésig. Egyszemélyes cégből mára a reklámeszköz piac egyik meghatározó vállalata lettünk Magyarországon és fejlődünk Európa szerte. Küldetésünk mindig a lehető legjobb megoldás létrehozása, hogy minél nagyobb mértékben növelhessük általa megrendelőink forgalmát. Ez is a mottónk! Forgalmat növelünk. Vállalatunk elkötelezett a tisztességes üzletvitel folytatása mellette, ennek betartását kollégáinktól, sőt alvállalkozóinktól is elvárjuk.

Akár egy kis dohányboltról, akár egy nagy áruházláncról van szó, az első, amivel a leendő vásárló találkozik, az a megjelenés. Egy üzlet, egy kiállítási stand, egy mozgóbüfé mind attól lesz vonzó vagy épp taszító az odaérkezőknek, amit első ránézésre éreznek. Az ötletes, rendezett, egységes megjelenés manapság elengedhetetlen egy olyan piacon, ahol mindenki szeretne kicsit jobban kitűnni a tömegből, kicsit színesebben, harsányabban jelen lenni.

A PMW elmúlt 20 éve alatt számos megbízással a hátunk mögött volt szerencsénk együtt dolgozni olyan vállalkozásokkal, akik hasonlóképp gondolkodnak, ha minőségről van szó. Az extra igényeket csak maximális elhivatottsággal és kimagasló szakmai felkészültséggel lehetséges kielégíteni és ami talán ennél is fontosabb, az a kommunikáció a cégek közt. Legyen szó egy családi vállalkozás szórólapjairól, vagy egy világmárka kínálópultjáról, a PMW szakemberei ugyanazzal az energiával és odaadással vetik magukat a munkába.

Célkitűzés

Stratégia és konzultáció. Határozzuk meg közösen az esztétikai és technológiai szempontokat, hogy azok alapján a lehető legmagasabb minőséget tarthassuk fókuszban. Tervezzünk közösen ötletének születésétől fogva. Mivel tervezéssel és kivitelezéssel is foglalkozunk, ismerjük a technológiai buktatókat, így a látványterv, a funkcionalitás és a műszaki tervezés párhuzamos lefektetése elengedhetetlen a minden szempontból tökéletes végtermék gyártásához.

Tervezés

A tervezés nem csupán látványtervet takar. Igyekszünk anyaghasználat és funkcionalitás alapján 3D és műszaki tervet készíteni. Itt derülnek ki azok az apró részletek, amelyekben az „ördög rejlik”; melyik csavart kell elrejteni, hova fér el a LED megvilágítás, hogy pakolhatók gazdaságosan a termékek egy display-re… 

Kapcsolattartás

Mindennek az alapja az ügyféllel történő kapcsolattartás. Akár a megrendelő részéről történik koncepciót érintő változás, akár ideálisabb, gazdaságosabb műszaki megoldást találunk a gyártáshoz, nyitottak vagyunk az egyeztetésre. Közös érdekünk a tökéletes termék megalkotása, amely üzletpolitikánk alapján csak a folyamatos kapcsolattartáson keresztül valósítható meg.

Agyagok

A PMW egyfajta szójáték, amely a leggyakrabban felhasznált anyagok angol megnevezéséből jött létre: PMW, avagy Plastic, Metal, Wood Az esszenciális anyagokon túl szinte bármit felhasználunk a gyártáshoz, amivel emeljük a tétet.

PLASTIC

Korunk anyaga a plasztik. A műanyag tulajdonságait teljes egészében mi szabjuk testre; ha akarjuk, lebomlik, ha nem akarjuk, örökké fennmarad az utókornak. Ha akarjuk, áttetsző, de csak annyira, amennyire szeretnénk, A színe, keménysége, textúrája mind egyénileg, igény szerint formálható.

METAL

Tapintása hűvös, ránézésre is erőt, megbízhatóságot és eleganciát sugall. Értő kezekben épp olyan sokoldalú, mint a műanyag, mindamellett megszámlálhatatlan előnnyel bír. Az alumíniumtól az acélon keresztül egészen a különleges ötvözetekig számos anyagot használunk munkánk során.

WOOD

A természet ajándéka, néha szeszélyesebb, mint egy díva, kétség kívül az egyik legtitokzatosabb anyag, amivel dolgozhatunk. A fa nemessége és garantáltan egyedi, megismételhetetlen textúrája olyan hozzáadott érték, amely lenyűgözi a szemlélőt. Fából csak nálunk lesz vaskarika.

PMW Hungária-2000 Kft.

Telefon: +36 23 366 601
Cím: H-2038, Sóskút, Bródy Imre utca 6.
E-mail: info [kukac] pmw.hu
Adószám: 11904063-2-13  HU11904063
Cégjegyzék: 13 09 178789

*Saját, nem reprezentatív felmérés